Dëgjoni RADIO VIZIONI Live

RADIO VIZIONI LIVE

LAJMET E REJA

video

Reshjet e mëdha të shiut që po vazhdojnë pa ndërprerë, sipas Instituti Hidrometeorologjik të Kosovës dhe Agjencisë për Mbrojtën e Mjedisit të Republikës së...

VIDEO LAJME

video

Reshjet e mëdha të shiut që po vazhdojnë pa ndërprerë, sipas Instituti Hidrometeorologjik të Kosovës dhe Agjencisë për Mbrojtën e Mjedisit të Republikës së...

SPONSORËT

Adresa: Rruga: “Skënderbeu”, përballë ish Gërmisë  11 000 Podujevë, Kosovë
Studio  Mobil: +37744 292 483
Tel. +381 (0)38 571 888
Marketingu: + 37744 16 24 24

Moti në Podujevë