Kocijancic: Ja çfarë duhet të bëjnë tash kosovarët që të udhëtojnë pa viza (Foto/Dokument)

178

Zëdhënësja e shefës për politikë të jashtme dhe siguri e Bashkimin Evropian, pas rekomandimit nga BE, që Kosova të udhëtojë pa viza, ajo ka shkruar në rrjetin social Twitter, se Kosova tashmë është rrugës për të udhëtuar pa viza, raporton Indeksonline.

Ajo gjithashtu ka shpërndarë një fotografi,në të cilën janë të shfaqura 8 prej kushteve që Kosova duhet plotësuar për të udhëtuar pa viza në Kosovë.

Image