Shaqiri shuan dilemën nëse është me Zvicrën apo Kosovën ​

38

Xherdan Shaqiri me shaka ka thënë se të shtunave është me Kosovën dhe të dielave me Zvicrën.

Në një chat me lexuesit e portalit zviceran Watson.ch, Xherdan Shaqiri është ballafaquar me pyetjen nëse është me Zvicrën a me Kosovën?

Ai kësaj pyetje i është përgjigjur me humor duke thënë se: “Të shtunave për Kosovën e të dielave për Zvicrën”.

Natyrisht që pas kësaj shakaje, Shaqiri ka thënë se ai është i fokusuar të Kampionati Evropian deh se do të jap gjithçka nga vetja për Zvicrën. /Express