Në Prishtinë lirohen lokalet e uzurpuara Bab Clube , Market Albi…

283

Në aksionin e filluar nga Prokuroria e Shtetit dhe Policia e krimeve ekonomike dhe nga ROSU në rajonin e Prishtinës, sipas burimeve të Kohes ditore janë liruar këto lokale:

Bab Clube
Market Albi Lakrishte
Lokali Union rr. Tirana
Lokali la Bocca, sheshi Zahir Pajaziti.
Aksioni për lirimin e lokaleve po vazhdo.