Nesër përkujtohet heroi Bahri Fazliu, ja çka udhëhiqte ai gjatë luftës

35

Për dëshmorin e kombit, Bahri Fazliun nesër më 7 maj (e shtunë) në orën 12:00 do të përkujtohet dhe do të mbahen homazhe në 18-vjetorin e rënies së tij.

Homazhet do të bëhen në fshatin Llaushë, komuna e Podujevës, tek lapidari i heronjëve Fahri dhe Bahri Fazliu.

Bahri Fazliu ra heroikisht më 7 maj të vitit 1998 në trekëndëshin kufitar Kosovë-Shqipëri-Mali i Zi.

Fazliu,ka qënë kryetar i LKÇK dhe njëherit kryekomandant i të gjitha njesive guerile të kësaj lëvizje, njofton GazetaNewBorn.