Diplomati gjerman gjen një lokal me emrin Kosova në Ukrainë (Foto)

22

I dërguari i Gjermanisë për Ballkanin Perëndimor dhe ish ambasadori i Gjermanisë në Kosovë, Ernst Reichel e ka gjetur një lokal me emrin e Kosovës në Ukrainë.

Në një foto të publikuar, emërtimi i lokalit është “Visa Kosova”, por nuk dihet nëse pronari i këtij lokali është shqiptar i Kosovës.