Ja i cilës parti është deputeti kosovar që tradhton gruan me Iva Alikon

259

Këngëtarja Iva Aliko ka treguar se nga cila parti është deputeti kosovar i cili tradhton gruan me të.

Ajo ka treguar se deputeti kosovar është nga PDK.

Këto pohime janë shokuese nga këngëtarja. Hulumtimi për deputetin vazhdon, shkruan Telegrafi.

Ajo ka treguar se gruaja e deputetit e di për tradhtinë dhe se edhe ajo e tradhton. /Telegrafi/