Ja kush janë trajnuesit dhe financuesit e terroristëve në Kosovë (VIDEO)

50

Sonte është transmetuar dokumentari “Kampet e Zeza” në kudër të emisionit Zona Express me autor Leonard Kerqukin.

Në këtë dokumentar zbulohen edhe sms-të e shkëmbyera mes trajnuesve dhe financuesve të terrorizimit në Kosovë.

Shikojeni videon e mëposhtme për të zbuluar shumëçka rreth Fatos Rizvanollit, tashmë i arrestuar nga Policia e Kosovës.