Televizioni gjerman e konsideron Erën si Rihanna e Shqiptarëve (Video)

58

Era Istrefi ka performuar këngën “BonBon” në njërin nga televizionet më të mëdha në Gjermani.

Moderatori i emisionit e ka quajtur Erën si Rihanna e Shqiptarëve, duke treguar se ajo është duke qëdruar në vendin e 10 në top listën muzikore të këtij shteti dhe ka tendencë të ngjitet edhe më lart.

Ai më tej flet për Erën në superlativ për popullaritetin e saj që e ka prekur të gjithë botën.