Pse zogjtë këndojnë në mëngjes? (Video)

215

Ju keni paturit një ëndërr, dhe për disa arsye lepuri gjigant që është gati për të ju ngrënë fillon të këndojë si një zog. Ju zgjoheni me shpresën për të zbuluar se pse zogjtë janë duke kënduar jashtë dritares tuaj! Shikojeni këtë SciShow të shpejtë, dhe shpresojmë se këtu keni për të gjetur pyetjen se pse zogjtë këndojnë në mëngjes!