Në Podujevë :U hap lokali i ditëlindjeve (FOTO)

47

Në Podujevë :U hap lokali i ditlindjeve
.
Në Poxdujevë sot, u bë hapja e lokalit “n’Datëlindje”, që ofron shërbime për datëlindjet e më të dashurve tuaj , në mënyrë të veçant merret me disponimin e fëmijëve, këngë të ndryshme për fëmijë dhe ato të cilat janë më të pëlqyerat nga fëmijet, këngë dhe vjerrsha për fëmijë.