PROTESTA GJITHPOPULLORE E AAK-SË DHE NISMËS

53

Protestën gjithpopullore të organizuar nga Aleanca për Ardhmërinë e Kosovës dhe Nismës për Kosovën mund ta ndiqeni drejtpërdrejt.

Protesta e dy subjekteve opozitare është organizuar kundër Qeverisë së Kosovës, të cilën e quajnë pa legjitimitet, si dhe në kundështrim të marrëveshjeve mbi demarkacionin dhe Asociacionin.

Protesta e paralajmëruar paqësore do të zgjatë rreth 40 minuta dhe fjalime do të mbajnë liderët e partive, Ramush Haradinaj, Fatmir Limaj, Jakup Krasniqi dhe Pal Lekaj.

Për ta ndjekur drejtpërdrejt klikoni në këtë link: