Kjo është pasuria e Azem Sylës dhe bizneset e afërta me të (VIDEO)

317

Sonte në K.Kosova ,është transmetuar emisioni Zona Express, ku është shfaqur dokumentari “Komandanti i Çagllavicës” me autor Leonard Kerqukin.

Zona Express sjell pamje të pronave, shtëpive dhe bizneseve të afërta me ish-Komandantin e UÇK’së, Azem Sylën.

Shikojeni videon në vazhdim.