Ora e xhepit u shit për gati 3 milionë euro në Gjenevë – See more at: http://www.albinfo.ch/ora-e-xhepit-u-shit-per-gati-3-milione-euro-ne-gjeneve/#sthash.wVl8k4s1.dpuf

43

Ora e xhepit, të cilën e ka bërë kompania zvicerane “Breguet “, dhe i përkiste Charles-Louis Hava, themelues i Havas,  është shitur gati tre milionë nga Shtëpia e ankandeve Christie në Gjenevë,

 

Çmimi gjatë ankandit arriti në 3,245 milionë franga zvicerane, ose më shumë se 2.93 milionë euro. Kjo kompani është një nga më të vjetrat që është ende aktive dhe një nga pionierët e mjeshtërisë së teknologjisë së orëve.

– See more at: http://www.albinfo.ch/ora-e-xhepit-u-shit-per-gati-3-milione-euro-ne-gjeneve/#sthash.wVl8k4s1.dpuf