Zyrtare: Ky është vendimi përfundimtar për Kosovën në botërorin Rusia 2018

19

Federata Evropiane e Futbollit (UEFA) ka sqaruar se vendimin rreth pjesëmarrjes së Kosovës në botërorin e futbollit do të merret brenda dhjetë ditëve.

E gjithë kjo pasi sipas sekretarit të përgjithshëm të UEFA-s, Theodore Theodorakis, Kosova është rast specifik dhe me disa kombëtaret nuk mund të takohet shkaku i konflikteve.

Ai mori shembull që Kosova nuk pritet të takohet me Serbinë, ashtu siç nuk luajnë në mes tyre Spanja dhe Gjibraltari, transmeton Telegrafi.