Çudi në Drenicë, lisi kullon ‘qumësht’ (VIDEO)

41

Vali Malaj një djalosh nga fshati Çubrel i komunës së Skenderajt, i cili merret me përpunimin e drurit dhe shquhet për talentin e tij në këtë punë, tregon për portalin Drenica Press se sot i ka ndodhur një befasi në malin  e tij.

Ai kishte shkuar në mal me sopatën e tij për të prerë një lis, por u befasua kur goditi lisin me sopatë dhe nga lisi papritur fillon të del një lloj shkume bardhë nga brendësia e trungut të lisit, siç mund ta shihni edhe në video. Vali thotë se është befasuar kur e ka parë këtë fenomen që për të ishte i pashpjegueshëm, pasi asnjëherë nuk kishte parë diçka të tillë.