Atletja llapiane Lulejta Shala nuk ndale ,thyen rekordin e Kosovës në Manchester

185

Luljeta Shala e ka thyer rekordin e Kosovës për 46 sekonda, duke e kaluar distancën prej 10 mijë metrash për 38 minuta e 19 sekonda.

Luljeta, nga klubi i atletikës Llapi, e cila ishte ftuar në Manchester nga “Great Run” dhe “Manchester Aid to Kosovo” (MaK), është edukatore fizike në shkollë fillore dhe iu kthye vrapimit pasi ka dy fëmijë.

Rezultati i atletes Luljeta Zhegrova-Shala ne diciplinen 10km është rezultati më i mirë kosovare prej pavaresimit të  sportit  atletikes në Kosovë.