Aksident me të lënduar në Podujevë

788

 

Një person ka marrë lëndime të lehta, në një aksident trafiku që aksident trafiku që ka ndodhur para pak minutave në  rrugën “Brigadat” në Podujevë. Policia e Kosovës  ka dalë në vendin e ngjarjes dhe është duke bërë hetimet ,ndërsa njëra krosi e rrugës  në fjalë është pjesërisht  e kalueshme .Policia e Kosovës, nuk ka dhënë detaje  për shkaqet që kanë quar deri te aksidenti.

RADIO VIZIONI