Podujevë:Arrestohet një person në fshatin Peran

366

Është arrestuar një person mashkull K/Shqiptar në fshatin Peran komuna e Podujevës, njofton Raporti 24-orësh i Policisë së Kosovës

Personi në fjalë ishte i kërkuar nga policia dhe është arrestuar në bazë të urdhëresës së Gjykatës Themelore në Prishtinë, dega në Podujevë.

Policia njofton se i arrestuar është dërguar në vuajtje të dënimit në burgun e Dubravës

R.VIZIONI