Polici shqiptar e kthen motoçikletën në furgon, mban gjithë familjen në të

304

Policët duhet të jenë të parët që të zbatojnë rregullat e qarkullimit rrugorë.

Por një foto e publikuar në profilin e Facebook “Jeta osh qef” dallohet një punonjës policia që në motoçikletë e tij teksa mbante gruan dhe fëmijët.

Nëse në të njëjtën situatë do të ishte një qytetar i thjeshtë, me siguri do te ishte gjobitur dhe ndaluar nga polica.