Podujevë: Stacioni I autobusëve me Divan(FOTO)

313

Ata që thonë se stacionet e autobusëve në Podujevë ,janë në  gjendje të keqe sa I përket infrastrukturës së tyre “gabojnë”.Stacioni I autobusëve në fshatin Sibovc, përveç se ka kabinën  që të mbron nga shiu ,aty këto ditë është vendosur edhe një divan nga banorët e fshatit .Siç shihet në foto divani qëndron aty në gjendje mjaftë të mirë , por e keqja është se aty askush nga banorët nuk ndalet për ta pritur autobusin ,mbase kjo tingëllon  çuditshme por është e vërtet .Banorët e fshatit kanë zgjedhur një vend tjetër ku ta presin autobusin rreth 20 metra para se të shkohet tek ky stacion “modern” I autobusëve,dhe askush nga banorët nuk jep përgjigje  pse nuk e presin autobusin në stacion.

Mbetet për të para nëse gjatë ditëve të ardhshme nëse banorët e këtij  të ndërrojnë mendjen se ku do ta presin autobusin ,pasi stacioni I autobusëve I fshatit  është mobiluar ….!

RADIO VIZIONI