Lansohet video klipi i këngës kushtuar heronjëve të kombit “Zahir Pajazitit”Hakif Zejnullahut” dhe Edmond Hoxha ”

1405

është lansuar video klipi i këngës ‘’Balli I Oxhakut’’, interpretuar nga Manjola Nalbani dhe Kastriot Tusha, me muzikë dhe orkestrim te Edmond Zhulali, teksti Agim Doci.
Kënga iu kushtohet Heronjeve të Kosovës Zahir Pajaziti, Hakif Zejnullahu, Edmond Hoxha dhe Ilir Konushevci, kënga në fjalë ishte interpretuar gjate inaugurimit te kompleksit Memorial ‘’Baza e Parë e UCK-se” në Lladoc te Podujevës.
Ky projekt ëhtë relizuar nga nga produksionet Dea dhe Labia, Drejtor I fotografisë Blerdi Malushi.