Arsyet e vrasjes së 64 vjeçarit në Sllatinë të Podujevës (Video)

1664

64 vjeçari, Sabit Latifi ka mbetur i vdekur pasi nuk i mbijetoi plagëve që mori në përleshje me fqinjët e tij.

Familja Latifi nuk dëshiroi që të flas për Klan Kosovën në lidhje me këtë rast, njofton Klan Kosova.

Por për këtë rast policia e ka cilësuar si vrasje të rëndë dhe ka njoftuar për arrestimin e  shtatë  personave,  dy nga të cilët janë në trajtim të mëtutjeshëm mjekësor.