Podujeve:Imami nga Shqipëria mbledh rreth 2 mijë kosovarë në qytetin e Podujevës (Foto/Video)

369

Ndryshe, Naçi në disa video të publikuara në “Youtube” ka kritikuar ashpër ekstremizmin dhe shkuarjen e shqiptarëve në ISIS.

Ai në një rast kishte folur edhe për sulmet e fundit terroriste të ndodhura në Francë. Sipas tij, me këto sulme është munduar të dëmtohet feja islame dhe besimtarët e devotshëm myslimanë.Image

 

Imam Elvis Naçi, pranë Xhamisë së Tabakëve në Tiranë i quan këta njerëz pseudo-myslimanë, që nuk kanë asgjë të përbashkët me atë se çfarë në të vërtetë përfaqëson feja islame, paqen dhe dashurinë mes njerëzve. /Indeksonline/