Në rrota rezervë të vetures u gjenden katër kg lëndë narkotike ,arrestohen dy shqiptarë(VIDEO)

247

 

Pjesëtarë të Ministrisë së Punëve të Brendshme e Serbisë, ka nderprerë një zinxhir të trafikut të drogës dy qytetarëve të Kosoves ,njëri nga ta me vendbanin në Podujevë  dhe me këtë rast konfiskuar më shumë se katër kilogramë marihuanë dhe arrestoi dy persona.Për shkak të dyshimit se kanë kryer vepër penale të prodhimit të paautorizuar dhe trafikimit të lëndëve narkotike u arrestuan I.Ç (1970) dhe Yu.Yu. (1978). Të dyshuarit u arrestuan të premten gjatë transferimit të drogës në autostradën Beograd – Nish, dhe policia gjatë bastisjes së automjetit të përdorur nga I. Ç. dyshuari, rrota rezervë gjetën katër pako marihuanë, që peshonte 4.2 kilogramë.I dyshuari është mbajtur në paraburgim për 48 orë, pas së cilës dhe më pastaj është dërguar në  Prokurorin e Publik të Lartë në Beograd,njoftojnë mediat në Beograd

Radio vizioni