Stadiumi i Lensit ka filluar të vishet kuq e zi (Video)

57

Tifozët kuqezi tashmë kanë filluar të hyjnë në stadium

Tifozët kuqezi dy orë para ndeshjes ndërmjet Shqipërisë dhe Zvicrës kanë filluar të hyjnë në stadiumin e Lensit, i cili ka filluar të vishet kuqezi. /Express/