Breshëri e zbardhë Podujevën

64

Qytetin e Podujevës e ka përshirë sot pas dite një rrebesh breshëri dhe shiu.

Reshjet e shiu te percjellura edhe me kan zgjatur rrethe 5 minuta

Në këtë kohë breshëri mund të shkaktojë dëme në kultura bujqësore dhe në dëmtimin e serrave./Indeksonlie