Argjendi nuk do të operohet: Paratë për ndërtimin e shtëpisë (Video)

244

Prindërit e djaloshit 3 muajsh Argjend Latifi kërkuan 7,800 euro, për operimin e Argjendit, ndërsa shuma nga donacionet e ndryshme arriti në 21,000 euro.

Mirëpo, pas disa kontrolleve të mëtutjeshme pediatrike Argjenti u diagnostifikua me hipotrofi (mos shtimi në peshë) dhe që nuk ka nevoje për ndërhyrje kirurgjike.

Për momentin vogëlushi është ndalur në Klinikën e Pediatrisë, dhe po trajtohet për diagnozën e lartpërmendur.

E vetë i ati që është i papunë, dhe me gruan e Argjendin jeton në një dhomë, thotë se me paratë e mbledhura do ta ndërtojë një shtëpi, njofton Klan Kosova.