Këngëtarja turke këndon “Të ka lali shpirt” (Video)

200

Këngëtarja turke, Linet ka kënduar këngën “Të ka lali shpirt”, e cila është kënga shqipe me më shumë klikime në youtube, përafërsisht rreth 200 milion klikime.

Kjo këngë u kënduar gjatë një emisioni në një televizion turk ku u prit mjaftë mirë dhe me entuziazëm nga publiku, shkruan Indeksonline.

Muzika shqipe vazhdon të jetë mjaftë e pëlqyer dhe e dëgjuar edhe nga popujt tjetë, ku dëshmi e kësaj është edhe video në vijim.