Pensionistët Llapian presin në rend disa orë,rrezikohen nga hajnat

68

Nga dita e Premete   që kur kan filluar dhënia e penisioneve, para filialeve te bankave ne Podujevë ,janë  krijuar rende të gjata me pensionistë  që presin për të marr pensionet .Murseli është 80 vjecar nga Kerpimeh, është njëri nga shumë pensionist që nuk kishte arritur të marr pensionin ditën e pretmte “Kam pritur disa orë të premten dhe nuk mujta me marrë pensionin ,njerezit  pa rend po hyjne e po i marrin  pensionet ,qka me bë thotë ai duke shtuar se kjo ndodhe shume shpesh ‘ .Do theksuar se aty  takuam edhe pensionist të tjerë që mezi i mbanin këmbët në rendin e gajtë të pritjes për të marr pensionin,të cilët përveq pritjes së madhe para bankave, ata  na than se janë të rrezikuar nga hajnat e shumtë që shpeshhere i vjedhin .Të shpresoj se në një të ardhe me afërt Qeveria e Kosovës duhet rregulloj këtë qështje dhe që pensionistët të trajtohen me dinjitetshëm .

Radio Vizioni