Çka e pengonte martesën e Leze dhe Xhevat Qenës? [video]

67

Aktorja Leze Qena në ”Rubikon” të KTV-së ka rrëfyer për lidhjen e saj 61 vjeçare me aktorin tanimë të ndjerë, Xhevat Qenën.

Lidhja në moshë të hershme jo gjithmonë ishte e detyrueshme nga familja e këtë më së miri na e tregon Leze Qena, transmeton Koha.net.
Se dashuria triumfon mbi të gjitha dallimet, madje edhe ato të fesë i dëgjojmë në rrëfimin e aktores Leze Qena në Rubikon të KTV-së.