Digjet një Plevicë e bagëtive në fshatin Gllamnik ,nuk ka të lënduar

264

Në fshatin Gllamink ,raportohet se sot rreth orës 15.00 një zjarr i madhe ka përfshi një Plevicë(PLEME) bagëtish me që rast   ,siç raporton radio vizioni në vendin e ngjarjes ka ndalur brigada e zjarrfikësve dhe policia e Kosovë ,si dhe shume banorë të fshatit Gllamnik, në përpjekje për ta shuar zjarrin .Policia e Kosovës është duke hetuar rastin ,ende  nuk dihen ende shkaqet  e shpërthimit të zjarrit