Themeluesi i dege së “Nismës” bëhet Kryetar i Vetëvendosjes në Podujevë

157

Lëvizja Vetëvendosje dega e Podujevës ,mbrëmë vonë ka mbajtur zgjedhjet brenda partisë ,me që rast me shumicë votash kryetar i këtij subjekti politik është zgjedhur Bajram Ajeti ,i cili kohë më parë kishte aderuar në këtë subjekt politik nga partia “Nisma” ,në Podujevë,te cilën e kishte  themeluar vetë  .Bajarami më herët ka qen edhe anëtar i shume partive politike dhe veprimtar në ilegalitet. Ndryshe Vetëvendosja  sonte ne ora 18.00 do ti zgjedhe organet e tjera te veta ,i ka deklaruar për radio Vizion , Haki Rudari këshilltar i Lëvizjes Vetëvendosje në KK të Podujevës.