Podujevë :I vjedhet kamioneta në oborr të shtepisë

408

Gjate 24 orëve jane raportuar gjithsejt 6 raste ,në rajonin e Podujevës ,ka  njoftuar Policia e Kosovë  ,stacioni në Poudujevë .Janë shkaktuar 2 aksidente në komunikacion të cilat jane pa lendime. Një zyrtarë i KEDS-it ,është penguar  në kryerje te detyres zyrtare .Vjedhje e vetures(kamionete) nga oborri ne Rr.Skenderbeu vjedhet kamioneta.Monedhe e dyshuar per falsifikim (nje banknote prej 50 eurove ,dyshohet te jete e falsifikuar,rasti ka ndodhur ne nje lokal ne Rr.e Xhamise.Vjedhje e Rende ne Fsh.Shtedim ku nga vetura jane vjedhur para dhe dokumente personale te ankuesit .Nje aksident tjeter ku nje femije eshte goditur nga nje veture ne Rr.Zahir Pajaziti ka ndodhur por qe rasti trajtohet nga njesitet e trafikur Rajonal,femiu I moshes tet vjeqare ka marre lendime te lehta trupore.

RADIO VIZIONI