Tri viktima kosovare në Munich

44

Agjencia e lajmeve “Reuters” ka konfirmuar lajmin për vrasjen e tre kosovarëve në sulmin e djeshëm në Munich.

Dijamant Zabërgja  (21) është kosovari që u vra në Munich dhe ai vjen nga qyteti i Vushtrrisë. Viktima e dytë është ARMELA SEGASHI  nga Podujeva dhe viktima e tretë është Sabina Sulaj.

Informacion i njëjtë është shpërndarë edhe nga Ministria e Punëve të Jashtme të Kosovës.

Armela Segashi-Podujevë