Aksident trafiku në Sekiraç të Podujevës(FOTO)

188

Së  paku dy persona janë  lënduar lehtë në një aksident trafiku , që ka ndoshur sonte rreth orës 21.45 minuta në fshatin Sekiraq, të Podujevës.Policia e Kosovës ,ka dalur në vendin e ngjarjes dhe është duke hetuar shkaqet e aksidentit ,ku një veturë e tipit golf 2 ka humbur drejtimin  dhe është përplasur me një rimorkjo të kamionit, e cila ka qen e parkuar skaj rrugës Podujevë -Priishtinë,shkaqet e aksidentit thuhet se  janë të reshurat e denura të shiut dhe erës që ka përfshirë Podujeven me rrethinë.Në këto moment njëra korsi e rrugës në fjalë është e mbyllur per qarkullim .

RADIO VIZIONI