BPB DHE BERZH NËNSHKRUAJNË KONTRATË 1 MILIONËSHE

BPB DHE BERZH NËNSHKRUAJNË KONTRATË 1 MILIONËSHE

31

BPB DHE BERZH NËNSHKRUAJNË KONTRATË 1 MILIONËSHE

BpB dhe BERZH-i kanë nënshkruar marrëveshje biznesi për kredi 1 milion euro, e cila ka për qëllim programin për për energji të ripërtritshme dhe efiçiencë të energjisë.

Arton Celina kryeshef i BpB-së tha me këtë rast se Banka ka për fokus zhvillimin e programit për ndërmarrjet e vogla dhe të mesme.

Presidenti i BERZH-it, Suma Chakrabarti tha se janë krenar që me këtë marrëveshje të arritur sot po bëhen pjesë e BpB-së.

Drejtues të kësaj banke vendore në Kosovë vlerësuan lartë marrëveshjen e arritur me BERZH, me çka sipas tyre kjo bankë është duke u zhvilluar dhe po kontribuon në ekonominë e Kosovës.