Kida gati për takimin e veçantë me fansat

36

Një organizim ndryshe nga që e kemi parë do të mbahet brenda pak ditësh.

Artistët e On Records do të takohen live me të gjithë fansat e tyre në një organizim të veçantë nga Mr Rex, shkruan GazetaExpress.

Para këtij organizimi kur fansat do të mund të takohen dhe bëjnë foto me të pëlqyerit e tyre, artistët kanë realizuar një sesion dhe duket se janë gati për takimin e veçantë.