Nesër do të mbesin pa energji elektrike këto vendbanime të Podujevës

195

Dalja 10 kV Letanci (14000012) prej orës 08:00 deri në orën 12:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Obranxha, Perani, Bajqina, Bradashi, Katunishta, Lepaja, Dobratini, Revuqi dhe Pakashtica;

·Dalja 10 kV Fshatrat 2 (14000010) prej orës 16:00 deri në orën 20:00.

Nesër nuk do të ketë energji elektrike me orë të tëra ,në këto pjesë të Podujevës

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Podujeve pjesërisht, Sibofc, Lluzhan, Penuh, Lupc i eperm, Lluga, Majac dhe Popovë.

·Dalja 10 kV Livadicë(14000011) prej orës 16:00 deri në orën 20:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Dumnicë, Shtedim i Vjetër, Livadicë, Dogana, Haxhi Sadriu, Mirovci, Diana SHPK.

·Dalja 10 kV Podujeva 5(14000005) prej orës 12:00 deri në orën 16:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin rrugët: Ali Ajeti, e Llapit dhe fshati Ballofc.

·Dalja 10 kV Podujeva 1 (14000001) prej orës 16:00 deri në orën 20:00.

Gjate kohës sa do te zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do te mbesin: Qendra e qytetit, Ujësjellësi i qytetit.

·Dalja 10 kV Podujeva 2 (14000002) prej orës 16:00 deri ne ora 20:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Spitali, Kombinati, Bankosi, SH.F. “Shaban Shala”

Më 03.08.2016 në NS 35/10 kV Batllava do të shkyçen:

·Dalja 10 kV Batllava (14015001) prej orës 16:00 deri në orën 20:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Batllava, Bellopoja, Gerrdofci, Kaçibegu, Lluga dhe Sibofci.

Arsyeja: revizionimi i largpërcuesve.

Dalja 10 kV Lluzhani (10013011) nga ora 12:00 deri në orën 16:00.

Gjatë kësaj kohe pa energji do të mbesin fshatrat: Barilevë ( pjesërisht), Vranidoll, Lupç, Tenezhdoll dhe një pjesë e Besisë.

Shkyçja bëhet për shkak të revizionimit të largpërcuesit.