Maskat  e lidhin me kabllo dhe  vjedhin stoli  ari dhe para të gatshme 

91

Në fshatin Konushefcë  të Podujevës, ka ndodhur një vjedhje e rend ,ku  4 persona me maska në fytyrë  kanë hyrë në një shtëpi derisa  një anëtar I familjes ishte I vetem ,duke e lidhur atë me një rrip dhe një kabllo  dhe më pas e kan rrahur  derisa kanë arritur të grabisin para  në vlerë 3000 franga zvicerrane , stoli ari në vlerë 10.000 franga zvicerrane  si dhe 6 pasaporta zvicerrave dhe letërnjoftime të fëmijëve.Rasti është duke u trajtuar nga njësitet relevante të hetuesisë si dhe krimet rajonale,ka njoftuar për radio Vizionin Policia e Kosovës .