Podujevë:Këto vendbanime do mbesin pa energji elektrike në tre ditët e ardhshme

496

Më 13.08.2016 ( e shtunë ) në NS 220/35/10 kV Podujeva do të shkyçet:

· Dalja 10 kV Fshatrat 2 (Kodi: 14000010 ) prej orës 10:00 deri në orën 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Godishnjaku, Lluzhani, Shakovica, Sallabaja, Majaci, Zhegrova, Lupçi I Epërm, Popova, Potokët, Sibovci, Penuha, Mulliri privat Lluga, Penuh Termoplast, Sibovc i Ulët (Riadi) dhe Lluzhani.

Arsyeja e shkyçjes: ndërrimi i transformatorëve – rritje e fuqisë.

3.

Më 13.08.2016 ( e shtunë ) në NS 220/35/10 kV Podujeva do të shkyçet:

· Dalja 10 kV Letanci (Kodi: 14000012 ) prej orës 13:00 deri në orën 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Obranqa, Perani, Bajqina, Dobratini, Revuqa, Pakashtica, Bradashi, Perani, Katunishta.

Arsyeja e shkyçjes: ndërrimi i transformatorëve – rritje e fuqisë

Më 15.08.2016 në NS 220/35/10 kV Podujevë do të shkyçet:

· Dalja 10 kV Ballofci (14000008) prej orës 12:00 deri në orën 16:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Surkish, Balloc, Lladoc, Sfeqël, Dumosh, Shjakoc, Surdull, Herticë, Drazhnje, Rakinicë, Turiçicë;

· Dalja 10 kV Llausha (14000013), prej orës prej 12:00 deri në orën16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Dumnicë, Llaushë, Doberdol, Zakut, Kërpimeh, Metehi, Repë, Tashevc, Pollatë, Dvorishtë, Sllatinë, Reçicë, Zhiti, Sylejvicë, Brecë, Tërnavicë, Murgull, Marincë.

4.