BIDEN ATERRON NË KOSOVË, PRITET ME NDERIME

BIDEN ATERRON NË KOSOVË, PRITET ME NDERIME

34

Zëvendëspresidenti i Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Joe Biden, ka aterruar në Prishtinë.

Ai është pritur me nderime të larta shtetërore nga Garda e Nderit e Forcës së Sigurisë së Kosovës, ndërsa atij dhe bashkëshortes së tij, Jill, i kanë uruar mirëseardhje në Kosovë, Presidenti Hashim Thaçi, dhe Zonja e Parë, Lumnije Thaçi.