VENDET QË DO TË MBESIN PA ENERGJI ELEKTRIKE NË PODUJEVË

92

Më 18.08.2016, ne NS 220/35/10(20) kV Podujeva do të shkyçen:

·         Dalja 10 kV  -Ballovc (14000008) prej orës 16:00 deri në orën 20:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Surkish, Balloc, Lladoc, Sfeqël, Dumosh, Shjakoc, Surdull, Hertice, Drazhnje, Rakinicë, Turiçicë;

·         Dalja 10 kV  -Llausha(14000013) prej orës 16:00 deri në orën 20:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Dumnicë, Llaushë, Dobërdol, Zakut, Kërpimeh, Metehi, Repë, Tashevc, Pollatë, Dvorishtë, Sllatinë, Reçicë, Zhiti, Sylejvicë, Brecë, Tërnavicë, Murgull, Marincë;

·         Dalja 10 kV  -Fshatrat 1 (14000009) prej orës 08:00 deri në ora 12:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Llapashtica, Sekiraqa, Gllamniku, Konushevci, Burica, Penuha;

·         Dalja 10 kV  -Letanci (14000012) prej orës 08:00 deri në orën 12:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Obranxha, Perani, Bajqina, Bradashi, Katunishta, Lepaja, Dobratini, Revuqi dhe Pakashtica.