Gropa në Magjistralen Podujevë -Prishtinë,rrezik për drejtuesit e automjeteve(FOTO)

89

 

Tash e dy muaj në Magjistralen Podujevë –Prishtinë, si pasoj  e shirave të shumta që kishin përfshirë Podujevën, në vendin e quajtur “Te Kulina”,buzë rrugës është hapur një gropë “,e cila  është e thellë rreth 1 metër,dhe paraqet rrezik serioz  për të gjithë drejtuesit e automjeteve  që lëvizin në këtë rrugë regjionale. Andaj të gjithë që lëvizin në këtë rrugë duhet të kenë  kujdes . Zyrtarët e Ministrisë së Infrastrukturës ,ende nuk kanë ndërmarrë asgjë për sanimin e gropës në fjalë ,ani pse tash e dy muaj ,një kompani për mirëmbajtjen e rrugëve regjionale është duke punuar në rrugën në fjalë. Radio Vizioni