Nesër dhe pasnesër pa energji elektrike mbesin këto vendbanime të Podujevës

83

24.08.2016 ( e mërkurë ) në TS 220/35/10 kV Besiana (Podujeve) do të shkyçet:

·         Dalja 10 kV Letanci (Kodi: 14000013)  prej orës 11:00 deri në orën 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Obrança, Perani, Bajqina, Bradashi, Katunishta, Lepaja, Dobratini, Revuqi, Pakashtica.

Shkyçja bëhet për shkak të realizimit të punimeve të planifikuara nga ana e nënkontraktorit të KEDS-it, ngritja e shtyllave në LP 10 kV.

 3.  Më 25.08.2016 ( e enjte ) në TS 220/35/10 kV Besiana (Podujeve) do të shkyçet:

·         Dalja 10 kV Livadica (Kodi: 14000011)  prejë orës 11:00 deri në orën13:00

 Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin:  Livadica, Shtedime, Mirocë, Dumnicë e Poshtme, Dumnicë e Epërme.

Shkyçja bëhet për shkak të realizimit te punimeve të planifikuara nga ana e nënkontraktorit të KEDS-it. Ndërrimi i shtyllës ekzistuese të drurit me shtyllë të betonit sipas pëlqimit elektro-energjetik 6329.