E mbani mend Pipi Çorapegjatën – Si duket ajo sot

37

Pipi Çorapegjata është një ndër shoqërueset e fëmijërisë të të gjithëve ne. Ajo u shndërrua në një ikonë dhe u ndoq e ndiqet ende sot nga fëmijët. Gjatë gjithë këtyre viteve janë ofruar versione të ndryshme të animuara, ose jo, në gjuhë të ndryshme, por Pipi i parë mbetet sigurisht më e veçanta. Kanë kaluar shumë vite dhe ajo nuk është më fëmijë, as zonjushë, por një zonjë e vërtetë.

Kështu duket sot Pipi:

pipi e rritur