Kolonë në kufi me Serbinë, pritjet zgjasin mbi dy orë (Foto)

27

Më posht mund të shihen fotografi që dëshmojnë se pritjet po zgjasin deri mbi dy orë. Kjo po ndodh në pikën kufitare Medarë.

Kjo zakonisht ndodh nga fluksi i madh i bashkatdhetarëve, e që në këtë kohë, zakonisht përfundojnë pushimet dhe nisen për në vendet ku jetojnë si dhe procedurave të ngadalësuara që ka Serbia gjatë kontrollit të dokumenteve./Lajmi.net/.

Image