Podujevë :DISA RAJONE DO TË MBESIN NESËR PA ENERGJI ELEKTRIKE

120

Më datë 30.08.2016, ne NS 220/35/10 kV Podujevë do te shkyçet:

·         Dalja 10 kV Fshatrat 1 (14000009), prej orës 08:00 deri ne ora 12:00

Gjatë kohës sa do te zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do te mbesin fshatrat: Llapashtica, Sekiraqa, Gllamnik, Konushevci, Burica, Penuh.

5.

·         Dalja 10 kV Letanci (14000012), prej orës prej  08:00 deri ne ora 12:00

Gjatë kohës sa do te zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do te mbesin:

Obranxha, Perani, Bajqina, Bradashi, Katunishta, Lepaja, Dobratini, Revuqi, Pakashtica

6·         Dalja 10 kV Podujeva 5(14000005) prej orës 16:00 deri ne ora 20:00

Gjatë kohës sa do te zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do te mbesin fshatrat: Rr. Ali Ajeti, Rruga e Llapit dhe fsh. Ballofc..

7.

  • Dalja 10 kV Ballofci (14000008), prej orës 12:00 deri ne ora 16:00

Gjatë kohës sa do te zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do te mbesin:Surkish,Balloc,Lladoc,Sfeqël,Dumosh, Shjakoc,Surdull,Hertice Drazhnje,Rakinicë,Turiçicë.

8.

Dalja 10 kV Llausha,( 14000013) prej ores 12:00 deri ne ora 16:00

Gjatë kohes sa do te zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do te mbesin fshatrat: Dumnicë, Llaushë, Doberdol, Zakut, Kërpimeh, Metehi, Repë, Tashevc, Pollatë, Dvorishtë, Sllatinë, Reçicë, Zhiti, Sylejvicë, Brecë, Tërnavicë, Murgull, Marincë.

9.