Kërkesa e pazakontë e aktores për varrimin e saj

12

Jessica Albas nuk i pëlqejnë funeralet dhe të sajin e do të gëzuar, me tekila dhe mariaçi.

“Funeralet janë shumë të trishtueshëm, unë dua që i imi të jetë një festë dhe jo si diçka e trishtuar dhe e gjithë bota duhet të pijë tekila”, ka thënë aktorja, transmeton syri.net.

Ajo është shprehur gjithashtu se “do të donte të kishte edhe muzikë meksikane, madje preferon një grup mariaçish”.

Aktorja sigurisht që ka uruar që ajo ditë të vonojë dhe se tani për tani dëshiron që të jetojë shumë e shumë vite.