Podujevë: Gjendet një mjet i dyshimtë  shpërthyes

93

Një mjet shpërthyes është gjetur sot pasdite në rrugën “Skënderbeu “në Podujevë. Punëtori i sigurimit të kompanisë “Beni Dona Plast “ ka gjetur një mjet të dyshimtë  shpërthyes  në  themelet  objektit banesorë  i cili është në ndërtim e sipër  të kompanisë në fjalë   .Komandanti I Policisë stacioni në Podujevë ,Bekim Bislimi, pasi ka konfirmuar gjetjen e një mjetit të dyshimtë    thënë se një pjesë e parkut të qytetit është mbyllur për qytetarët, policia e ka dal në vendin  e ngjarjes dhe se pritet qe ekipet  e specializuara te dominimit të Policise të trajtojnë rastin  ka thënë Bislimi për radio Vizionin .

RADIO VIZIONI